ثبت بیش از 8هزار بیمار سرطانی و صعب العلاج در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
مسئول بخش بیماران خاص در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اکنون، بیش از 8 هزار بیمار سرطانی و صعب العلاج در دانشگاه ثبت هستند که 4 هزار و 350 مورد از آن ها بیماران خاص و 3 هزار و 700 مورد از آن ها بیماران سرطانی و صعب العلاج هستند.
مهری فرشاد در گفت و گو با وبدا با بیان اینکه این بیماران پس از شناسایی توسط پزشک به معاونت درمان ارجاع می شوند، افزود: اطلاعات آن ها برای شناسایی به بیمه ارسال و بیماران نشان دار، می شود و به این ترتیب، بیماران خاص و سرطانی میتوانند از خدمات بیمهای که تحت پوشش بیمه پایه قرار دارد، بهرهمند شوند.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین اعتبار مربوط به بیماران خاص در صندوق بیماران خاص تأمین میشود، عنوان کرد: در این صندوق، بخش زیادی از هزینههای درمانی بیماران خاص پوشش داده میشود.
این مسئول با بیان اینکه پس از شناسایی و تایید بیمه، بیمار باید فاکتورهای مربوط به هزینههای درمانی را به همراه مستندات به بیمه پایه تحویل دهد، ادامه داد: بیمه، هزینهها را تا سقف معین پرداخت میکند.
خدمات شیمیدرمانی و رادیوتراپی برای بیماران سرطانی
مسئول بیماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآوری کرد: برای بیماران سرطانی، پس از تهیه دارو توسط بیماران، خدمات شیمیدرمانی و رادیوتراپی در بیمارستان امام علی (ع)، به صورت رایگان ارائه که شامل درمانهای ضروری برای بیماران سرطانی است که در راستای کاهش علائم و درمان بیماری آنها ارائه میشود.
به گفته وی بیماران سرطانی و خاص پس از دریافت خدمات درمانی، باید پروندههای خود را برای ثبت در بیمه تشکیل دهند و سپس به بیمه مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، بیمار میتواند خدمات مورد نظر خود را در بیمارستانهای تحت پوشش دریافت کند. این فرآیند به بیماران کمک میکند تا خدمات درمانی به طور سریع و دقیق در اختیار آنها قرار گیرد.
وی گفت: بهطور کلی، خدمات بیمهای برای بیماران خاص و سرطانی در این استان به صورت منظم و با همکاری بیمارستانها و بیمهها ارائه میشود و هدف اصلی این است که بیماران امکان دسترسی به درمانهای مورد نیاز را بهراحتی و با هزینه کمتری داشته باشند.
نظر دهید