parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:17
  • - تعداد بازدید: 51
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Za88

جلسه پرسش و پاسخ رییس دانشگاه علوم پزشکی با پرستاران

همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار، دکتر سید احمد هاشمی رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی باحضور در جمع پرستاران این دانشگاه از نزدیک با آنان گفتگو و به پرسش های آنان پاسخ گفت.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، در این جلسه که در فضایی حرفه ای و صمیمی در بیمارستان امام حسن (ع) برگزار شد، دکتر قاسم بیانی معاون درمان، دکتر فرهاد وفایی معاون توسعه و رضا فانی مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان نیز حضور داشتند و از نزدیک به موضوعات مطرح شده از سوی پرستاران و سرپرستاران پاسخ گفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه ضمن تبریک روز پرستار و تقدیر از زحمات شبانه روزی این قشر تلاشگر و زحمتکش گفت: تحمل بار و فشار کاری و روانی پرستاران بر کسی پوشیده نیست و تلاش طاقت فرسا و شبانه روزی آن ها قابل تقدیر و غیر قابل جبران است.

دکتر سید احمد هاشمی با بیان این که انتظار از کادر درمان و پرستاران کار ما را مشکل تر می کند، اظهار داشت: سختی و مشکلات کار پرستاران قابل درک است و با توجه به دستورالعمل ها  و امکان شرایط سعی می کنیم مشکلات را به حداقل برسانیم. 

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: آگاهی از آیین نامه ها و قوانین توسط سرپرستاران و انتقال آن به پرستاران امری ضروری است.

دکتر فرهاد وفایی تأکید کرد: در زمینه تقاضا و‌ درخواست های خود اطلاعات کسب کنید و با توجه به راهکارها در خدمت به همه پرستاران و ... آماده هستیم .

شایان ذکر است، در این جلسه پرستاران، سرپرستاران و مترون های بیمارستان های استان مشکلات خود را مطرح کرده و‌ مسئولان به بررسی و آگاه سازی در این زمینه پرداختند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9187
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید