parcham جهش تولید، با مشارکت مردم
  • 1403/11/15 - 11:36
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZYe3
با حضور رئیس دانشگاه؛

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار شد

جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو امروز، دوشنبه پانزدهم بهمن با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این جلسه برخی از معاونین دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، جمعی از اعضای هیات علمی، مدیرکل بیمه سلامت و نماینده تامین اجتماعی استان، نماینده نظام پزشکی و انجمن داروسازان نیز حضور داشتند. 
 
در این جلسه در خصوص تجویز منطقی آنتی بیوتیک‌ها و داروهای تزریقی در نسخ پزشکان بحث و تبادیل نظر شد. همچنین عواقب مصرف بی رویه و غیر منطقی انتی بیوتیک ها در استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
 
لازم به ذکر است در پایان این جلسه مقرر شد اطلاع رسانی و فرهنگ سازی به جامعه هدف و عموم مردم در راستای افزایش آگاهی در خصوص مصرف منطقی انتی بیوتیک و عدم مصرف آن بدون تجویز پزشک انجام شود.
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 51812
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید