parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:26
  • - تعداد بازدید: 40
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zo27

خیرین را به سمت نیازهای حوزه سلامت سوق دهیم

خیرین باید به سمت نیازهای حوزه سلامت نیز سوق داده شوند .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، رئیس اداره خیرین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همایش حامیان بیمارستانی در بجنورد گفت : با توجه به اهمیت حوزه سلامت و این که نظام سلامت علی رغم تمام فعالیت های خود تنها در تامین 25 درصد سلامت مردم نقش دارد و ادامه آن به حوزه های اجتماعی مرتبط است؛ همکاری بین بخشی، جلب مشارکت خیرین و مردم لازم و ضروری به نظر می رسد.



«یونسی» اظهار داشت : معاونت اجتماعی از مرداد ماه 95 در وزارتخانه ایجاد شده و 3 اداره کل و 2 دبیرخانه در آن پیش بینی گردیده است .



وی افزود : 2 دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و دبیرخانه کارگروه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد را داریم.



وی تصریح کرد : در اداره کل خیرین نیز 2 اداره خیرین و موسسات خیریه فعال است که ساماندهی امور مربوط به خیرین ،موسسات و امور داوطلبانه و جهادی از وظایف این اداره کل است.



وی خاطر نشان کرد : برای ارتقای سطح سلامت مردم و سوق دادن خیرین به سمت حوزه سلامت باید نیازهای حوزه های مختلف را بشناسیم و امور عام المفعه و خداپسندانه خیرین را با فرهنگ سازی درست به این سو نیز سوق دهیم.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4184
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید