درخشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جشنواره شهید مطهری با کسب عنوان فرآیند برتر کشوری
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در هجدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری موفق به کسب عنوان فرآیند برتر کشوری شد و رتبه سوم کشوری در حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی را کسب کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز دوشنبه 18 فروردین 1404 با اعلام این خبر در گفتگو با وبدا اظهار کرد: این موفقیت در نتیجه ارائه فرآیندی نوآورانه با عنوان «طراحی و بهکارگیری شبیهساز قندان اکلوژن (OCS) در آموزش و ارزشیابی عینی دانشجویان دندانپزشکی در مبحث مورفولوژی و اکلوژن؛ گامی در راستای آموزش پاسخگو» به دست آمده است.
دکتر علی حق بین تصریح کرد: این فرآیند توسط دکتر وحیده معتمدالصنایع طراحی شده و با همکاری سعید نیکدلان، دکتر سمیه علیزاده (از دانشکده علوم پزشکی اسفراین)، مهندس حسن مهنانی و سحر شریعتنیا به مرحله اجرا رسیده است.
وی ضمن قدردانی از فعالیتهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، این موفقیت را تبریک گفت و آن را نمادی از توانمندی علمی و آموزشی اساتید دانشگاه دانست و افزود: ارتقاء کیفیت آموزش، هدفی است که با همت و خلاقیت اساتید گرامی محقق میشود.
نظر دهید