دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی به همت دانشکده بهداشت بجنورد برگزار شد
سرپرست دانشکده بهداشت بجنورد از برگزاری دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی به همت این دانشکده به مناسبت هفته سلامت خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حکاک با اعلام خبر فوق اظهار کرد: دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی، امروز هفتم اردیبهشت ماه به همت دانشکده بهداشت برگزار شد.
وی ادامه داد: این جشنواره به مناسبت هفته سلامت و با هدف ترویج و معرفی غذاهای سالم عاری از مضرات برگزار شد.
دکتر حکاک با اشاره به اینکه 35 نفر در این جشنواره شرکت کردند، اضافه کرد: به نفرات برتر جشنواره جوایزی تعلق گرفت.
وی یادآور شد: در این جشنواره علاوه بر ارائه غذاهای سنتی، داروهای گیاهی بومی این استان معرفی شد.