دیدار دوچرخه سواران سفیر اهدای عضو با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی
دو دوچرخه سوار با هدف ارتقای فرهنگ اهدای عضو در جامعه پس از 40 روز رکاب زدن و ورود به بجنورد، صبح امروز با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر سید احمد هاشمی در این دیدار، اهدای عضو و گسترش این فرهنگ در سطح جامعه را فعالیتی فرهنگی دانست.
وی با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی و ترویج این فرهنگ توسط مبلغان دینی حائز اهمیت است، افزود: در موضوع اهدای عضو در سراسر دنیا مقاومت هایی از سوی خانواده هایی که عزیزشان دچار مرگ مغزی شده است وجود دارد اما باید تفهیم شود تا امروز، علم درمانی برای بیماران مرگ مغزی کشف نکرده است.
دکتر هاشمی ضمن قدردانی از فعالیت دو هموطنی که با رکاب زدن سعی در ترویج فرهنگ اهدای عضو در کشور دارند، خاطرنشان کرد: با اهدای عضو، انسانی دیگر حیات دوباره پیدا می کند.
دوچرخه سوار و مروج فرهنگ اهدای عضو، نیز در این دیدار گفت: این سفر از نائین استان اصفهان آغاز شده و تا استان گلستان ادامه دارد.
خدیجه برزمینی با بیان اینکه برادرش در سال های قبل دچار مرگ مغزی شد و با رضایت کامل خانواده اعضای وی اهدا شد، افزود: در این سفر با بیش از 20 خانواده اهدای عضو دیدار و به یاد افرادی که اعضایشان اهدا شد، در هر شهر درختی کاشته شد.
وی با بیان اینکه در طول این سفر بنری تهیه شد تا هریک از مسئولین و خانواده های اهدای عضو دلنوشته های خود را بنویسند، خاطرنشان کرد: هوا در طول برخی از مسیرها بسیار سرد بوده اما ایثار و اشک خانواده های اهدا کننده عضو، انگیزه ادامه راهمان است.
وی با اشاره به آیه 32 سوره مائده، افزود: این آیه بر زندگی بخشیدن به انسان ها تاکید دارد و با حضور در روستاها و شهرهای مختلف کشورمان در طول مسیر نائین تا گلستان سعی داریم تا فرهنگ مشارکت در اهدای عضو بیماران مرگ مغزی را ترویج دهیم.
بر پایه این گزارش، خدیجه برزمینی به همراه همسر خود حمزه اکبری، پس از دیدار با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به دیدار خانواده های اهداء کننده عضو در بجنورد رفتند.