parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/21 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 91
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z9Zk

دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی با دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان

در دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه معاون درمان این دانشگاه، با دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، موضوعات مرتبط با جوانی جمعیت بررسی و بر همکاری و توجه تمامی دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد برنامه‌های این حوزه تأکید شد.

 

به گزارش وبدا، دکتر سید احمد هاشمی رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز چهارشنبه 21 خرداد 1404 در این نشست، ضمن بیان اهمیت موضوع جوانی جمعیت برای آینده کشور، به ضرورت اجرای برنامه‌های موثر و جذب همکاری از سوی دستگاه‌های مختلف اشاره کرد.

 

سیدجواد ایلالی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز با ابراز حمایت از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی، بر لزوم هم‌افزایی و هم‌کاری نزدیک میان نهادهای مختلف برای تحقق اهداف مورد نظر تاکید کرد.

 

بر اساس این گزارش، این دیدار با هدف تقویت همکاری‌ها و پیشبرد هرچه بهتر برنامه‌های مرتبط با جوانی جمعیت انجام شد و امید می‌رود که نتایج مثبتی در آینده به همراه داشته باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 55242
کلمات کلیدی
محبوبه عبدی
خبرنگار

محبوبه عبدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید