راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
رئیس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: با رعایت نکات بهداشتی و نظافتی می توان از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری و از سلامت خود و خانواده محافظت کرد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، فیض اله برزگر اظهار کرد: دست های خود را چندین بار در طول روز مخصوصا بعد از سرفه و عطسه، قبل، بعد و هنگام تهیه غذا با آب و صابون یا پاک کننده های الکلی بشویید.
وی با بیان این که از تماس مستقیم با حیوانات مزرعه اعم از اهلی و وحشی خودداری شود، ادامه داد: بعد از نوازش هر نوع حیوان خانگی و خیابانی حتما دست های خود را با آب و صابون بشویید.
برزگر ضمن تاکید بر این که هنگام سرفه یا عطسه جلوی دهان و بینی با دستمال کاغذی گرفته شود، افزود: اگر دستمال نداشتید از ساعد و دست استفاده کنید و دستمال کثیف را نیز حتما در سطل زباله درپوش دار بیاندازید همچنین از تماس مستقیم با افراد بیمار و تب دار خودداری کنید.
وی بیان داشت: بعد از هر بار خرید از قصابی، مرغ و ماهی فروشی، دست ها را بدون شستن با آب و صابون به چشم ها و دهان خود نزنید همچنین برای خرد کردن گوشت هر بار از تخته و چاقو متفاوتی استفاده شود و در حین کار نیز چندین بار دست ها را با آب و صابون بشویید.
برزگر خطاب به افراد شاغل در قصابی، مرغ و ماهی فروشی گفت: حتماً بعد از تماس با محصولات دائمی، دست ها را با آب و صابون شسته و وسایل و محیط کار را حداقل روزی یک بار ضدعفونی کنید همچنین حتما از پیش بند، دستکش و ماسک استفاده و روزانه شسته شود.
وی خاطرنشان کرد: هرگز با لباس کار به خانه نروید و با این لباس با نزدیکان خود تماس نداشته باشید.