رتبهبندی آزمایشگاههای واحدهای تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تعیین سطح آزمایشگاههای واحد های تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.

مهندس احمد یزدانی در گفتگو با وبدا، در خصوص رتبهبندی آزمایشگاههای واحدهای تولیدی مواد غذایی و آزمایشگاههای همکار خراسان شمالی، اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل نحوه ممیزی، تعیین سطح آزمایشگاههای واحدهای تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.
وی افزود: این برنامه هر سال طی بازدیدهای دوره ای و منظم از کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی انجام میشود.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سطح بندی آزمایشگاههای واحد های تولیدی دارای آثار مثبت فراوانی در امر نظارت بر مواد غذایی خواهد بود؛ در سال 1401 بیش از 60 بازرسی در این خصوص انجام شده است.
مهندس یزدانی در پایان بیان کرد: از جمله مزایای این طرح یکسانسازی روشهای بازرسی در کل کشور، افزایش فعالیت آزمایشگاههای واحدهای تولیدی، ایجاد انگیزه در مسئولین فنی واحدهای تولیدی و کمک به امر نظارتی مدیریتهای نظارت بر مواد غذایی است.