parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:35
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZGT7

رضایت 90 درصدی دانشجویان از کیفیت نهار سلف دانشگاه

90 درصد دانشجویان از کیفیت نهار سلف دانشگاه رضایت کامل دارند.

به گزارش وب دا مدیر دانشجویی دانشگاه با بیان این خبر گفت: 60 تا 70 درصد دانشجویان نیز طبق نظر سنجی کتبی از آن ها از کیفیت غذای شام رضایت دارند.



 

دکتر"قربانیان" اظهار داشت:سامانه الکترونیکی نظرسنجی تغذیه در نیمسال دوم 96 و 97 راه اندازی می شود و از طریق این سامانه نظرات جهت ارتقاء کمی و کیفی غذا با دقت بیشتری ارائه می گردد و آمار ارئه شده دقت و قوت بیشتری خواهد داشت.




به گفته وی الکترونیکی کردن سامانه نظرسنجی تغذیه میزان جلب مشارکت را نیز به نسبت نظرسنجی کتبی ارتقا می دهد.



وی افزود: راه اندازی این سامانه می تواند سبب نظارت بر ارتقاء کمی و کیفی غذاها شود تا افت کیفیت کمتر اتفاق بیافتد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4942
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید