رضایت 90 درصدی دانشجویان از کیفیت نهار سلف دانشگاه
90 درصد دانشجویان از کیفیت نهار سلف دانشگاه رضایت کامل دارند.

به گزارش وب دا مدیر دانشجویی دانشگاه با بیان این خبر گفت: 60 تا 70 درصد دانشجویان نیز طبق نظر سنجی کتبی از آن ها از کیفیت غذای شام رضایت دارند.
دکتر"قربانیان" اظهار داشت:سامانه الکترونیکی نظرسنجی تغذیه در نیمسال دوم 96 و 97 راه اندازی می شود و از طریق این سامانه نظرات جهت ارتقاء کمی و کیفی غذا با دقت بیشتری ارائه می گردد و آمار ارئه شده دقت و قوت بیشتری خواهد داشت.
به گفته وی الکترونیکی کردن سامانه نظرسنجی تغذیه میزان جلب مشارکت را نیز به نسبت نظرسنجی کتبی ارتقا می دهد.
وی افزود: راه اندازی این سامانه می تواند سبب نظارت بر ارتقاء کمی و کیفی غذاها شود تا افت کیفیت کمتر اتفاق بیافتد.