parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:10
  • - تعداد بازدید: 56
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8o9

شاخص سلامت دهان و دندان در استان بهتر از میانگین کشوری

کارشناس مسئول دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این که طرح بهداشت سلامت دهان و دندان در مراکز بهداشت شهری و روستایی اجرا می شود، افزود: این طرح جهت بهبود شاخص سلامت دهان و دندان جامعه روستایی در استان انجام و موجب ارتقاء این شاخص شده است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ «دکتر مهین یاهوئیان» اعلام کرد: اقدامات پیشگیرانه مناسب و کافی از سنین پایین، زمینه ای را فراهم کرده که هزینه های وارد شده بر اقتصاد جامعه و خانواده نیز کاهش یابد، مبنای این اقدامات تغییر در الگو و نگرش افراد جامعه به سلامت دهان و دندان است که در قالب برنامه های آموزشی نیز شکل می گیرند.

دکتر یاهوئیان ادامه داد: با اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان هم در زمینه پیشگیری و هم ارائه خدمات دندان پزشکی از سال ۹۳، مخصوصا برای گروه های هدف شامل مادران باردار و شیرده و گروه سنی زیر ۱۴ سال، شاخص DMFT در استان بهبود یافته است.

وی اعلام کرد: با اجرای این طرح، شاخص سلامت دهان و دندان کمتر از میانگین کشوری شده است. (هرچه این شاخص کمتر باشد نشانه بهبود وضعیت بهداشت دهان ودندان است).

وی خاطر نشان کرد: خدمات پیشگیری ارائه شده در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در گروه های سنی زیر ۱۴ سال رایگان انجام می شود و شامل اقدامات آموزشی - بهداشتی و درمانی، فیشورسیلانت، فلورایدتراپی و جرمگیری برای زنان باردار و شیرده است.

به گفته دکتر «یاهوئیان» در کودکان زیر ۱۴ سال اقدامات ترمیمی و پالپوتومی دندان ۶ با تعرفه های پایین، (دفترچه های روستایی رایگان)، تا ۳۰ درصد تعرفه های دندانپزشکی و بعضا رایگان انجام می گیرد.

وی اضافه کرد: طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی برای پایه ششم و هفتم با انجام خدمات رایگان ترمیم و پالپوتومی برای دندان ۶ گروه هدف به احقاق این هدف کمک کرده است.

به گفته این مسئول ارائه این خدمات به جز جرمگیری و کشیدن دندان، برای سایر گروه ها آزاد است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10040
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید