parcham جهش تولید، با مشارکت مردم
  • 1403/03/23 - 06:59
  • - تعداد بازدید: 62
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZW52

صدور مجوز دو واحد صنفی تجهیزات پزشکی در بجنورد

مدیر واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پیرو ارائه مجوز به واحد توزیعی ملزومات و تجهیزات پزشکی استانی و ثبت در سامانهIMED، کارشناسان تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو از دو واحد بازدید کردند.

 
 
مهندس حامد بهارلو در گفتگو با وبدا افزود: طی این بازدید چک لیست‌های مربوط تکمیل و دستورالعمل های ابلاغی اداره کل تجهیزات پزشکی در خصوص استانداردهای انبارش ملزومات پزشکی، الزام الصاق برچسب اصالت کالا و رعایت تاریخ انقضاء کالاهای مصرفی مورد ارزیابی قرار گرفت.
 
 
مدیر واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو گفت: هم اکنون ۳۸ واحد صنفی ملزومات و تجهیزات پزشکی در خراسان شمالی فعال است که از این تعداد ۲۲ مورد طی دولت سیزدهم مجوز داده شده است.
 
 
وی در پایان گفت: همچنین نظارت بر واحد‌های صنفی ارایه دهنده تجهیزات پزشکی به صورت مستمر ادامه دارد و از ابتدای سال جاری بیش از ۱۲ بازدید صورت گرفته است.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 48048
کلمات کلیدی
محبوبه عبدی
خبرنگار

محبوبه عبدی

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید