parcham سرمایه گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :372
واکسینه شدن 53 درصد از جمعیت هدف در خراسان شمالی

واکسینه شدن 53 درصد از جمعیت هدف در خراسان شمالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به گزارش های کشوری از کاهش آمارفوتی ، بستری و بیماران سرپایی مبتلا به کووید 19 در استان خبرداد.

میان وعده چه بخوریم؟

میان وعده چه بخوریم؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و متخصص علوم تغذیه اعلام کرد: مصرف میان وعده سالم در طول روز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که می تواند از نوسانات انسولین و قند خون طی روز جلوگیری کرده و باعث کاهش دریافت غذا و کنترل اشتها در وعده های غذایی اصلی شود. بنابراین توصیه می شود افراد سه میان وعده در بین وعده های غذایی اصلی مصرف کنند.

بازدید و نظارت بازرسان بهداشت محیط بر مدارس استان

بازدید و نظارت بازرسان بهداشت محیط بر مدارس استان

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: با توجه به برنامه بازگشایی مدارس در استان و ارائه آموزش های حضوری، بازدید ها و نظارت های دوره ای از مدارس جهت رعایت پروتکل ها و تامین بهداشت محیط در مدارس آغاز شده است.

شرایط بازگشایی نیم سال اول تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام شد

شرایط بازگشایی نیم سال اول تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام شد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: با توجه به اقدام سریع معاونت آموزشی در انجام هماهنگی با معاونت بهداشتی برای واکسیناسیون دانشجویان، برنامه ریزی های انجام شده و اطلاعات جمع آوری شده از وضعیت واکسیناسیون گروه های مختلف آموزشی، تمام آموزش ها در نیمسال اول امسال ترکیبی (حضوری-مجازی) است که طبق اعلام برنامه وزارتی از 20 شهریور ماه اجرایی شده است.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید