parcham سرمایه گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :382
راه های درمان وسواس کرونا

راه های درمان وسواس کرونا

مدیر گروه سلامت اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: باید توجه داشت که اطلاع‌ رسانی درست از منابع معتبر می‌تواند تا حد زیادی از نگرانی ‌های وسواسی جلوگیری کند زیرا منابع متعدد و گفته ‌های ضد و نقیض باعث سردرگمی و وسواس نامتعادل می‌شود.

واکسینه نشدن ۷۰ درصد افراد فوت شده کرونا مثبت در شهرستان شیروان

واکسینه نشدن ۷۰ درصد افراد فوت شده کرونا مثبت در شهرستان شیروان

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان نیز در تشریح آخرین جزئیات واکسیناسیون در این شهرستان با اشاره به اهمیت تزریق واکسن کرونا می گوید: طبق بررسی انجام شده در 6 ماه اخیر در این شهرستان ۷۰ درصد افراد کرونا مثبت فوت شده هیچ تزریقی نداشتند و فقط ۲۰ درصد این افراد یک دز واکسن و ۱۰ درصد هم 2 دز را دریافت کرده بودند.

اشتباهات رایج  بیماران در مصرف آنتی بیوتیک ها

اشتباهات رایج بیماران در مصرف آنتی بیوتیک ها

مسئول واحد نظارت و پایش فراورده های سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اشتباهات رایج بیماران در مصرف انتی بیوتیک ها گفت: درخواست و اصرار به تجویز آنتی بیوتیک از پزشک، زمانی که نیازی به مصرف آن نیست ، اشتباه است.

آغاز به کار مدرسه کشوری پاییزه فن آوری در روستای روئین اسفراین

آغاز به کار مدرسه کشوری پاییزه فن آوری در روستای روئین اسفراین

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری مدرسه کشوری پاییزه فن آوری به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به صورت تلفیقی (حضوری و مجازی) از امروز در روستای روئین اسفراین خبر داد.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید