پیام تبریک نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
رئیس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دست اندرکاران نظام سلامت استان و دانشگاهیان تبریک عرض نمود .
مصدومیت 4 نفر در شب چهارشنبه پایانی سال در استان خراسان شمالی
در شب چهارشنبه پایانی سال 4 نفر در استان مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند .
مدیریت امور مالی دانشگاه از سوی مدیرکل امور مالیاتی استان مورد تقدیر قرار گرفت
به گزارش پايگاه خبري وب دا ، به پاس تلاش و همکاری در انجام وظایف مالیاتی دانشگاه،مدیرکل امور مالیاتی استان با اهدای لوح سپاس از مدیر مالی دانشگاه «آقای آذری خاکستر » و «آقای یزدانی » مسئول حقوق و مزایای دانشگاه تقدیر نمود.
مدیریت امور مالی دانشگاه از سوی مدیرکل امور مالیاتی استان مورد تقدیر قرار گرفت
به گزارش پايگاه خبري وب دا ، به پاس تلاش و همکاری در انجام وظایف مالیاتی دانشگاه،مدیرکل امور مالیاتی استان با اهدای لوح سپاس از مدیر مالی دانشگاه «آقای آذری خاکستر » و «آقای یزدانی » مسئول حقوق و مزایای دانشگاه تقدیر نمود.
آماده باش دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی در چهارشنبه آخر سال
رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان: به منظور ارائه خدمات درمانی مطلوب به حادثه دیدگان احتمالی چهارشنبه آخرسال و امدادرسانی به آنها، با تمام توان لجستیکی و نیروی انسانی خود آماده ارائه خدمات درمانی لازم در استان خراسان شمالی هستیم.
معدوم سازی بالغ بر ۲ هزارکیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی از 20 اسفند ماه
از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و از ۲۰اسفندماه لغایت ۲۶اسفند،۲هزار و ۲۸ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
بازدید نوروزی رییس دانشگاه از معاونت اجتماعی
دکتر علی حق بین رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در معاونت اجتماعی دانشگاه ضمن بازدید از این معاونت در جریان آخرین پیشرفت های کاری این معاونت قرار گرفت.
محکومیت کشتار بی رحمانه و ددمنشانه مسلمانان در نیوزلند
یادداشت معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در محکومیت کشتار بی رحمانه و ددمنشانه مسلمانان در نیوزلند
لزوم رعایت نکات بهداشتی به منظور پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا در سفر
رعایت نکات بهداشتی به منظور پیشگیری از بیماری های منتقله از طریق آب و غذا در سفر ضروری است.
زیاده روی در مصرف گوشت و حبوبات در ایام نوروز ممنوع
از زیاده روی در مصرف گوشت و حبوبات در ایام نوروز به دلیل افزایش کالری روزانه با مصرف شیرینی و آجیل خودداری کنید.