parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:38
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z1q9

ضرورت توانمند سازی و تاب آوری آحاد جامعه در حوزه سلامت روانی

مدیرگروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: توانمند سازی و تاب آوری آحاد جامعه در حوزه سلامت روانی اجتماعی، نه تنها ضرورت دارد بلکه یک وظیفه انسانی است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، زهرا یوسف نژاد با اشاره به نامگذاری هفته سلامت روان از 24 تا 30 مهرماه گفت: شعار روز جهانی سلامت روان امسال «سلامت روان در جهانی نابرابر» انتخاب شده است.

وی بیان کرد: طی مدت زمانی که کشور با مسائل و مشکلات همه گیری کووید 19 مواجه بوده است، حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با همکاری سایر بخش های نظام سلامت، در راستای پاسخ به نیازهای حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی جمعیت عمومی و ارائه خدمت به گروه های در معرض خطر داشته است.

یوسف نژاد ادامه داد: با وجود محدودیت های ایجاد شده، سعی بر این شد که خدمات حوزه سلامت از طرق دیگر از جمله خدمات آنلاین و تلفنی مانند سامانه 4030 به دست گیرندگان خدمت برسد.

وی عنوان کرد: تقویت چرخه فعال ارجاع بیماران روانپزشکی در سطح جامعه از طریق سامانه تلفنی 4030 و پیگیری تلفنی افراد دارای افکار خودکشی، اضطراب و بیقراری شدید و مشکلاتی مانند عدم اطلاع از مراکز ارائه دهنده خدمت، از جمله این خدمات است.

یوسف نژاد اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی که جهان در حال گذار از یکی از سخت ترین بحران های حوزه سلامت است بدون تردید عوارض و آسیب های به جا مانده از این بحران، تاثیرات بسیاری بر تمام ابعاد زندگی انسان ها از جمله وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگ، سیاست و سبک زندگی آنها خواهد گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: توجه و تمرکز جدی بر آموزش و ارتقای سواد سلامت روان، توانمند سازی و تاب آوری احاد جامعه، برنامه ریزی دراز مدت و سرمایه گذاری در حوزه سلامت روانی اجتماعی، نه تنها یک ضرورت است بلکه یک وظیفه انسانی است که به تعبیری مصداق بارز عدالت در سلامت است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10147
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید