ضرورت توجه به اصول تغذیه ای در بیماران مبتلا به سرطان
توجه به اصول تغذیه ای در بیماران مبتلا به سرطان ضرورت دارد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد با تاکید به ضرورت توجه به اصول تغذیه ای در بیماران مبتلا به سرطان گفت : مصرف مواد غذایی حاوی فیتواستروژن نظیر کنجد، سویا، شیرین بیان، عدس، هویج، جعفری، نعناع، لوبیا و ذرت در سرطان های وابسته به هورمون به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
«شادی ارکی» افزود : افرادی که زمینه ابتلا به کانسر دارند و یا از داروهای نازایی استفاده کرده اند، نباید از مواد غذایی حاوی فیتواسترژون استفاده کنند.
وی تصریح کرد : مکمل های جنسینگ و مولتی ویتامین که حاوی سویا هستند و حتی آب هویچ که حاوی فیتواستروژن است را باید در مبتلایان به سرطان سینه و پروستات محدود کنیم.