parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:10
  • - تعداد بازدید: 37
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZU48

ضرورت توجه به وعده صبحانه در ایام نوروز

در ایام نوروز سعی کنید صبحانه را از برنامه غذایی حذف نکنید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص تغذیه با اعلام این مطلب گفت : تا حد امکان در ایام نوروز سعی کنید صبحانه را از برنامه غذایی حذف نکنید تا مجبور نباشید حس گرسنگی را با تنقلات پرکالری نظیر شیرینی جات جبران نمایید.

دکتر توپچیان افزود : بیش از یک کف دست نان در وعده صبحانه استفاده نکنید و شیرینی را از این وعده حذف کنید.

وی تصریح کرد : به طور حتم یکی از غذاهای گروه لبنیات نظیر شیر یا پنیر را در وعده صبحانه مصرف کنید.

وی اظهار داشت :عسل، پنیر، خیار، گوجه، تخم مرغ آب پز گزینه های خوبی برای صبحانه است، البته با مصرف تخم مرغ که جزء پروتئین هاست و یا با خوردن گردو با پنیر ، سهم آجیل روزانه در ایام نوروز را باید کاهش داد .

وی تاکید کرد : در مصرف مواد خوراکی طی دید و بازدیدهای ایام نوروز دقت نمایید و بهتر است اولویت مصرف شما میوه ، آجیل و سپس شیرینی باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6607
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید