parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:19
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zc67

ضرورت رعایت اصول بهداشتی جهت ذبح دام در عيد سعيد قربان

به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل سرایت بین انسان و حیوانات رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام الزامی است.

به گزارش« وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود لذا بايد حتما ذبح دام جهت قربانی در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام شود.

دکتر « سید احمد هاشمی » تصریح کرد : گوشت تازه ذبح شده باید 12 تا 24 ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال ( صفرتا 8 درجه سانتی گراد )نگهداری شود تا عوامل بیماری زای ویروسی ، انگلی و باکتریایی موجود در آن از بین برود.

این مسئول تاکید کرد : در هنگام ذبح دام و قطعه قطعه کردن لاشه بايد حتما از دستکش و عینک استفاده شود و از هرگونه تماس با موجودات خارجی روی پوست و پشم دام (کنه ، کک و ... ) خودداری گردد.  

وی در ادامه افزود : توجه داشته باشيد كه در هنگام ذبح ،ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.

دکتر « هاشمی » همچنین یادآورشد : با توجه به مشاهده یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان و فوت این فرد ؛به منظور پیشگیری از این بیماری کشنده رعایت بهداشت درذبح و مصرف گوشت تازه دام ضروري است .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 5826
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید