parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:55
  • - تعداد بازدید: 40
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQ67

ضرورت رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بر ضرورت رعایت میزان سبوس گیری در آرد نان سنگک تاکید کرد .

به گزارش « وب دا » دکتر حسن براتی زاده در کارگروه گندم ، آرد و نان استان که در محل استانداری خراسان شمالی برگزار شد، بیان کرد : یکی از آیتم های اصلی کیفیت نان سنگک به عنوان یک نان مرغوب، میزان کم سبوس گیری آن می باشد که این موضوع در استان کمتر رعایت می شود.

وی افزود : توجه به میزان سبوس گیری آرد نان سنگک در نانوایی های استان ضرورت دارد و باید رعایت شود .

این مسئول همچنین یادآور شد : فروش نان های نانوایی های بدون نام و نشان و بدون مجوزهای سازمان غذا و دارو در فروشگاه ها با توجه به عدم رعایت شرایط بسته بندی و نگهداری، تهدیدی برای سلامت مردم است و باید از عرضه آن جلوگیری شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 5862
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید