ضرورت مصرف غذاهایی با کالری بیشتر و سرشار از ویتامین سی در فصل سرما
در فصل سرما مصرف غذاهایی با کالری بیشتر و سرشار از ویتامین سی توصیه می شود.
به گزارش وبدا کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد اظهار داشت: نیاز انسان در فصل سرما به ویتامین «سی» افزایش مییابد و خوشبختنانه میوه هایی نظیر مرکبات در این فصل در دسترس است .
"جودت" به مصرف غذاهای پرکالری در این فصل توصیه کرده و افزود: بدن برای گرم نگاه داشتن خود نیازمند تولید انرژی و گرمای بیشتری است به همین دلیل مصرف غذاهایی با میزان کالری بیشتر جهت تامین گرمای بیشتر یک ضرورت است.
وی مصرف حلوا ارده، گردو و عسل که از مواد غذایی پرکالری هستند را در ماههای سرد سال توصیه کرد و گفت :در برنامه غذایی خامواده و به ویژه دانش آموزان این مواد بهتر است گنجانده شود .