ضرورت پرهیز از مصرف زياد چای در وعده سحری
پرهیز از مصرف زياد چای به ویژه چای پررنگ در وعده سحری ضروری است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، كارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : برنامه خواب خود را طوری تنظیم کنید که بتوانید وعده سحری را با آرامش و بدون عجله میل کنید.
«شهلا جودت» با تاکید بر این که در وعده سحری به طور حتم از غذاهای گرم و تازه استفاده کنید، افزود : از مصرف غذاهای سرخ شده، خشک و کبابی، شیرین، پرچرب و پرکالری، زولبیا و بامیه، حلواهای شیرین و پرچرب، سس مایونز، سوسیس و کالباس، نوشابه های گازدار و شربت های شیرین به شدت خودداری کنید.
وی تصریح کرد : کربوهیدرات های مورد استفاده در سحری باید از گروه کربوهیدرات های پیچیده مثل خرما و عسل باشد.
وی اظهار داشت : مصرف ماست و سالاد به ویژه سالادهایي که در آن از جوانه گندم استفاده شده توصیه می شود.
وی خاطر نشان کرد : از مصرف غذاهای سرخ شده و خشک نظیر کوکو سیب زمینی یا سبزی، کتلت، گوشت قرمز و جوجه کباب در وعده سحری خودداری کنید