غذاهای خانگی ؛مطمئن ترین غذا در طول سفر
در طول سفر غذاهای خانگی مطمئن ترین غذاها هستند اما اگر مجبور به صرف غذا در اغذیه فروشی ها و رستوران های بین راه هستید، از تهیه بهداشتی غذاها مطمئن شوید.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در صورت خرید غذاهای بسته بندی شده در حین مسافرت ،قبل از خرید حتماً به پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنید.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : در طی مسافرت از مصرف شیر و فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه از جمله خامه، کره، پنیر و کشک غیرپاستوریزه خودداری کنید.
وی درادمه تاکید کرد :حتماً از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید ،در صورتی که از سالم بودن آب مصرفی خود اطمینان ندارید باید آن را جوشانده و سپس مصرف نمایید.
« بهنیا » با تاکید فراوان بر لزوم رعایت بهداشت فردی در سفر و شستشوی مرتب دست ها با آب و صابون ، بیان کرد : در صورت ابتلا به اسهال در مسافرت مایعات بیشتری مصرف کنید و اگر به اسهال خونی یا اسهال همراه با تب بالا دچار شدیدحتماً به پزشک مراجعه کنید .