لزوم رعایت ایمنی غذا در سفر به منظور پیشگیری از مسمومیت
رعایت ایمنی غذا در سفرها مانع بروز مسمومیت غذایی می شود.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و آرایشی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اینکه غذاهای فاسد و مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند ، بیان کرد : در هنگام سفر از حمل گوشت خام ، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه به دلیل اینکه سریع فاسد می شوند خودداری نمایید .
دکتر « حسن براتی زاده » تاکید کرد : از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی ، فرورفتگی یا نشتی خودداری کنید و کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقده در آب بجوشانید .
این مسئول با بیان ایکه هرگز غذاهای پخته را بیش از 2 ساعت ( و اگر هوای اتاق گرم است بیش از یک ساعت ) در دمای محیط رها نکنید، تصریح کرد : برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده آن ها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.
وی با اشاره به اینکه اکثر مسمومیت های غذایی ظرف 24 ساعت برطرف می شوند اما بعضی از آنها کشنده می باشند ، بیان کرد : علایم و نشانه های برخی از مسمویمت های غذایی با تاخیرظاهر می شود یعنی ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده همراه با نشانه هایی شامل تب ، خستگی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال شدید ، ضعف و شکم درد بروز نماید.