مصرف امگا 3 ،درصد ابتلا به سرطان سینه در زنان را کاهش می دهد
مصرف امگا 3 ،درصد ابتلا به سرطان سینه در زنان را کاهش می دهد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول مرکز بهداشت بجنورد گفت : امگا 3 باعث کاهش سرطان سینه و بهبود عملکرد مغز می شود و به درمان افسردگی کمک می کند.
«شهلا جودت» با بیان این که ماهی، منبع قوی امگا 3 است، افزود : ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسید چرب، ویتامین D، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست.
وی تصریح کرد : اسیدهای چرب امگا 3 باعث می شود زخم های پس از زایمان زودتر بهبود یابند.
وی اظهار داشت : تقویت بافت های مغز و سیستم عصبی و رشد مناسب جنین از مزایای اسیدهای چرب امگا 3 است.
وی خاطرنشان کرد : با توجه به این که بیماری های قلبی از مهم ترین دلایل مرگ و میر در زنان به شمار می رود و با بالا رفتن سن مقدار ترشح استروژن کاهش می یابد، بنابراین مصرف ماهی های چرب و امگا 3 برای حفظ سلامت قلب و بهبود عملکرد بدن زنان مفید و ضروری است.