parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:18
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZpN8

مصرف حبوبات را در برنامه غذایی روزانه خود افزایش دهید

مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: مصرف حبوبات را در برنامه غذایی روزانه خود افزایش دهید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، انیسه وطن دوست گفت: حبوبات در هرم غذایی در قسمت پروتئین ها قرار دارد و بدون کلسترول و اسید چرب اشباع است.



وطن دوست به اثرات مفید حبوبات و نقش آن در حفظ سلامت فرد اشاره کرد و اظهار داشت: حبوبات حاوی فیبر بالا بوده و برای سلامت دستگاه گوارش بسیلر مفید است که به همین دلیل باعث کاهش جذب چربی و مواد قندی می شود .



وی عنوان کرد: استفاده منظم  از حبوبات از چاقی، اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می کند و مصرف آن به همراه غلات از نظر تامین پروتئین مانند گوشت است.



وی بابیان این که حبوبات منبع گیاهی آهن است و جذب آن با مصرف ویتامین سی افزایش می یابد، خاطرنشان کرد: حبوبات همچنین سرشار از آنتی اکسیدان بوده  و منبع مناسبی از اسیدفولیک است که به منظور مغذی سازی غذای کودکان بهتر است از آن استفاده شود.



وطن دوست یادآور شد: مصرف حبوبات در وعده صبحانه به ویژه برای دانش آموزان بسیار مفید است و مخلوط آن با برنج  غذای مقوی برای نهار محسوب می شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8973
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید