parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:03
  • - تعداد بازدید: 62
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zcd8

مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري باعث گرسنگی می شود

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري باعث گرسنگی زودرس می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده افزود: مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري توصيه نمي شود چرا که مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين و ورود سریع قند خون به داخل سلول ها و در نتيجه افت قند خون موجب گرسنگی زودرس می شود.

وی توصیه کرد: از غذاهاي كم حجم و غني از مواد مغذي که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند در وعده سحر استفاده شود.

علیزاده وعده سحری و دو وعده افطار و شام را وعده های اصلی در ماه رمضان خواند و گفت: نوع غذاهایی که در وعده سحری مصرف می شود با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن، نقش مهمی در حفظ کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن، ضعف و خستگی دارد.

وی عنوان کرد: غذاهای ساده و سبک مثل انواع پلو و خورش در حجم کم برای افرادی که فعالیت بدنی بیشتری در طول روز دارند و یا غذاهای سبکتر شبیه وعده صبحانه برای افرادی که در طول روز فعالیت کمی دارند برای وعده سحر می تواند مناسب باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9474
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید