parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:55
  • - تعداد بازدید: 52
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zh7

مصوبه ملی کاهش 2 درصدی میزان اسید چرب تراس در کلیه روغن های بازنگری شده

طبق مصوبه کمیته ملی تدوین استانداردها در کلیه روغن های بازنگری شده میزان اسید چرب ترانس به میزان 2 درصد کاهش می یابد.

به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در کمیته ملی تدوین استانداردها کاهش 2 درصدی میزان اسید چرب ترانس در کلیه روغن های بازنگری شده تصویب شد.



«نسرین علیزاده » تصریح کرد : از مصوبات دیگر این کمیته به کاهش 5 درصدی مارگارین مصرفی صنف و صنعت و روغن آردی و قنادی می توان اشاره کرد .



وی همچنین افزود :  کاهش 30 درصدی اسید چرب اشباع در روغن خانوار ( نیمه جامد ) ،روغن سرخ کردنی خانوار و مینارین ( خانوار ، صنعت و صنف )  و کاهش 35 تا 65 درصدی اسید چرب اشباع در سایر روغن ها بسته به نوع کاربرد نیز از مصوبات کمیته ملی تدوین استاندارد می باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2639
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید