مصوبه ملی کاهش 2 درصدی میزان اسید چرب تراس در کلیه روغن های بازنگری شده
طبق مصوبه کمیته ملی تدوین استانداردها در کلیه روغن های بازنگری شده میزان اسید چرب ترانس به میزان 2 درصد کاهش می یابد.
به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در کمیته ملی تدوین استانداردها کاهش 2 درصدی میزان اسید چرب ترانس در کلیه روغن های بازنگری شده تصویب شد.
«نسرین علیزاده » تصریح کرد : از مصوبات دیگر این کمیته به کاهش 5 درصدی مارگارین مصرفی صنف و صنعت و روغن آردی و قنادی می توان اشاره کرد .
وی همچنین افزود : کاهش 30 درصدی اسید چرب اشباع در روغن خانوار ( نیمه جامد ) ،روغن سرخ کردنی خانوار و مینارین ( خانوار ، صنعت و صنف ) و کاهش 35 تا 65 درصدی اسید چرب اشباع در سایر روغن ها بسته به نوع کاربرد نیز از مصوبات کمیته ملی تدوین استاندارد می باشد.