parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 03:00
  • - تعداد بازدید: 90
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Ztx8

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منصوب شد

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور سرپرست و مسوولان دانشگاه در تالار شهید رجایی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این آیین گفت: در سیستم مدیریتی تغییرات وجود دارد و بهتر است این تغییر در فرایندها ، نوع تفکر و مدیریت باشد. 

دکتر سید احمد هاشمی به تغییرات خوب حوزه درمان اشاره کرد و افزود: پیگیری دقیق مسایل درمان در این مدت بر کسی پوشیده نیست و با همکاری و تلاش بی وقفه همکاران توانستیم  اهداف دانشگاه را پیش ببریم.

معاون سابق درمان دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش و‌ همکاری همه همکاران دانشگاه گفت: دو سال پرفراز و‌ نشیب همراه با چالش های فراوان در خدمت مردم بودم و تجربیات زیادی کسب کردم.

دکتر علی نظری ضمن تقدیر از همکاری تک تک همکاران حوزه درمان ، رؤسای بیمارستان ها و... افزود: فرصت خدمت کردن به مردم محدود است و باید فرصت ها را غنیمت بشماریم و تا حد امکان به مردم خدمت کنیم. 

وی بر اهمیت تفکیک چالش های اداری و چالش های شخصی تأکید کرد و اظهار داشت: حوزه درمان پر چالش و انرژی بر است، اما ما برای خدمت به مردم و منافع آن ها و ارتقای کیفیت درمان در این مدت تلاش بسیاری کردیم .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این مراسم گفت: درمان مؤثر ، کامل و کارآمد حق هر فرد است و ارتباطی به بقیه قضایا ندارد.

دکتر قاسم بیانی با اشاره به اهمیت خدمت به بیماران افزود: هر بیماری که در بیمارستان بستری می شود، باید از  بهترین و‌ کامل ترین خدمت با کیفیت کافی بهره مند شود.

وی با بیان این که با تمام وجود کار می کنم و به همکاری همکاران نیاز دارم،  تصریح کرد: خدمت بهینه جزو اهداف ماست و همه با هم برای افزایش کیفیت درمان تلاش خواهیم کرد .

شایان ذکر است، در پایان مراسم از زحمات دکتر علی نظری معاون سابق درمان تقدیر و دکتر قاسم بیانی به عنوان معاون درمان منصوب شد.



دکتر قاسم بیانی عضو هیات علمی دانشکده پزشکی بجنورد و دارای فوق تخصص نوزادان است و مدیریت و سرپرستی بیمارستان های امام حسن(ع) و بنت الهدی را در کارنامه کاری خود دارد . استاد نمونه دانشگاه، مدیر برتر استان، مدیر برتر کشور در زمینه ترویج زایمان طبیعی، نگارش و ارائه ده ها مقاله علمی و تدریس در کارگاه های مختلف تخصصی از دیگر موفقیت ها و تجربیات ارزنده وی محسوب می شود.



 





 




  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7324
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید