معدوم سازی بالغ بر ۲ هزارکیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی از 20 اسفند ماه
از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و از ۲۰اسفندماه لغایت ۲۶اسفند،۲هزار و ۲۸ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.

به گزارش « وب دا » مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در مدت یاد شده یک هزار و ۴۲۹ مورد بازدید از مرکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی ،۲۴۲مورد بازدید از اماکن عمومی و ۱۱۳مورد بازدید از اماکن بین راهی توسط کارشناسان بهداشت محیط به عمل آمده است.
مهندس « علیرضا نوروزیان » تصریح کرد : در بازرسی های انجام شده ۳مورد از اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شده و یک مرکز نیز به دلیل عدم رعایت بهداشت و نداشتن مجوزهای لازم تعطیل شده است.
این مسئول افزود : در این مدت همچنین ۷۵۶ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل و یک هزار و ۶۹۰ مورد کلر سنجی آب انجام شده است.