نخوردن صبحانه عامل موثر در بروز اضطراب و استرس
نخوردن صبحانه عامل موثر در بروز اضطراب و استرس است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : نخوردن صبحانه باعث کاهش قند خون و در نهایت اضطراب و استرس می شود بنابراین مصرف صبحانه به ویژه در هنگام امتحانات جزو اولویت ها است.
«شهلا جودت» افزود : مصرف 3 عدد گردو یا 8 عدد بادام در روز نیز از اضطراب و استرس پیشگیری می کند.
وی تصریح کرد : مصرف سبزیجات نظیر کاهو، اسفناج و ریحان در پیشگیری از استرس و اضطراب تاثیر به سزایی دارد.
وی اظهار داشت : برای آرامش و خواب راحت تر قبل از خواب مصرف یک لیوان شیر گرم و یا آب سبزیجات توصیه می شود.