نشست هم اندیشی مدیران غذا و دارو و صنعتگران حوزه آبنبات بجنورد برگزار شد
نشست هم اندیشی و صمیمی سرپرست معاونت غذا و دارو و جمعی از مدیران این معاونت با تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه آبنبات (شکر پنیر) بجنورد در راستای تقویت تعاملات با واحدهای تولیدی و بهبود کیفیت محصولات برگزار شد.
به گزارش وبدا، دکتر امیر امانی، سرپرست معاونت در این دیدار صمیمی ضمن استماع دغدغه ها و مطالبات تولیدکنندگان، اظهار کرد: جلسات هم اندیشی با صنعتگران به این دلیل برگزار شده که ما نیز به نواقص کار خود آشنا شویم تا بتوانیم با تعامل بیشتر فعالیت کنیم.
وی با بیان اینکه حل مشکلات واحدهای تولیدی در حد توان را وظیفه خود می دانیم، بر تشکیل کارگروهی با حضور نماینده اصناف، تولیدکنندگان و غذا و دارو تاکید کرد و گفت: تلاش خود را برای بهبود کیفیت مواد اولیه خواهیم کرد.
دکتر عربی، مدیر واحد غذا معاونت نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه و حضور تولیدکنندگان، اظهار داشت: مطالبات صنعتگران را شنیدیم و رایزنی های استانی و ملی را برای حل آنها انجام خواهیم داد.
وی برگزاری جلسات هم اندیشی را لازمه رسیدن به مصوبات با قابلیت اجرا دانست و افزود: رویکرد معاونت غذا و دارو همراهی و تعامل با واحدهای تولیدی است.
تسهیل روند تولید، حمایت از شکرپنیر برای معرفی در سطح ملی، بهبود و نظارت بر کیفیت شکر، پیشگیری از هر گونه برخورد سلیقه ای با تخلفات و حمایت از سرمایه گذاران حوزه تولید از مهم ترین محورهای این گفتگوی صمیمی بود.
نظر دهید