parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:23
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZKZ7

نظارت 63 بازرس بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان

63بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند داشت.

به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا ، بامیه ، آش ، حلیم و .. آغاز می شود به همین منظور در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب ؛نظارت ، کنترل و بازرسی هاي بهداشتی تشدید می شود.

مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : حضور فعال بازرسین از ساعت 8 صبح تا ساعت 20 الی 22 شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر می باشد و از ساعت 22 شب تا 8 صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.

این مسئول افزود : هماهنگی لازم نیز با شهرداری ، نیروی انتظامی و مراجع قضایی به منظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است.

وی همچنین تاکید کرد : شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه 190 اطلاع دهند


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3292
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید