parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/25 - 09:52
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZzA4
تأکید مسئولان بر نقش نان کامل در ارتقای سلامت جامعه

نظارت بر تولید آرد و نان کامل تشدید می‌شود

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، معاونت غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تشدید نظارت بر تولید آرد و نان کامل در استان خبر داد.

دکتر عربی روز دوشنبه 25 فروردین ماه 1404 در گفت و گو با وبدا با بیان اینکه نان کامل به عنوان یکی از مولفه‌های اساسی در تغذیه و سلامت جامعه است، افزود: نان قوت غالب مردم است و مصرف نان‌های با کیفیت که از آرد غنی‌تر و کامل‌تر تهیه شده‌اند، نه تنها املاح مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند بلکه به ارتقای زندگی سالم افراد و سلامت جامعه نیز کمک می‌کند.

 

وی به آغاز تولید نان کامل از سال گذشته در استان اشاره کرد و اضافه کرد: ادامه این برنامه در سال جدید با قدرت پیگیری خواهد شد و نظارت بر نانوایی‌های عرضه‌کننده نان کامل به عنوان یک امر ضروری مورد توجه ویژه قرار خواهد گرفت.

 

وی ادامه داد: در راستای تحقق این هدف، بازدیدی با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی استان و کارشناسان مربوطه از تعدادی از واحدهای خبازی که نان کامل تولید می‌کنند، انجام شد. در این بازدید، نمونه‌برداری از آرد مصرفی این نانوایی‌ها جهت پایش کیفیت آرد تولیدی در سطح استان صورت گرفت.

 

دکتر عربی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا نان کامل به سبد غذایی خانوارها راه یابد و به این ترتیب، سلامت جامعه را تضمین کنیم.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 53158
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید