parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:12
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zt88

نکاتی در مورد استفاده از ظروف پلاستیکی

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: گاهی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال یا کابینت از ظروف پلاستیکی استفاده می شود بنابراین باید ظروف غذای پلاستیکی را هوشمندانه انتخاب کنیم.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده در خصوص انتخاب ظرف پلاستیکی مناسب گفت: به کد پشت ظروف پلاستکی دقت کنید چرا که در پشت ظروف پلاستیکی نگهداری مواد غذایی، یک مثلث کوچک با یک شماره (کد شناسایی رزین) از 1 تا 7 وجود دارد و این عدد نشان می دهد که پلاستیک از چه چیزی ساخته شده و امن ترین انتخاب برای استفاده از مواد غذایی شماره های 1،2، 4و 5 است.

وی عنوان کرد: اگرچه پلاستیک پلی کربنات قوی و ماندگار است، اما با گذشت زمان در اثر حرارت بالا و استفاده بیش از حد از بین می رود.

علیزاده تاکید کرد: از ظروف پلاستیکی برای ذخیره سازی مواد غذایی سرد استفاده کنید و هرگز غذاهای مایکروویو را در ظروف پلاستیکی گرم نکنید همچنین از قرار دادن ظروف پلاستیکی در ماشین ظرفشویی نیز باید خودداری شود.

وی خاطرنشان کرد: از ظروف شیشه ای یا استیل ضد زنگ برای غذاهای سرد یا گرم استفاده کنید چرا که هر دو قابل تمیز و استفاده مجدد بوده و برای ذخیره سازی مواد غذایی خانگی نیز ایده آل هستند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9205
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید