پایش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه های آردسازی استان
غنی سازی آرد مصرفی نانوایی ها با آهن و اسید فولیک توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو پایش می شود.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : جهت رفع کم خونی ناشی از فقر آهن در مردم ، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریز مغذی های آهن و اسید فولیک خوراکی در کارخانه های آرد سازی چند سالی است که به صورت جدی انجام می شود.
دکتر « حسن براتی زاده » با بیان اینکه این طرح مشمول تمام آردهای مخصوص نان های سنتی، تافتون ، بربری و لواش است افزود : در این طرح به یک کیلوگرم آرد گندم 30 میلی گرم آهن و نیم میلی گرم اسید فولیک اضافه می شود و این افزوده قادر است حدود 30 درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به آهن را تامین کند.
این مسئول در ادامه افزود : پایش کارخانه های آرد توسط مسئولان فنی و همچنین کارشناسان غذا و دارو انجام می شود و در صورت تخلف احتمالی برخورد قانونی صورت می گیرد .