parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:47
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zpp7

پخت ناکافی مواد غذایی؛ دلیل بیشتر مسمومیت های غذایی

دلیل بیشتر مسمومیت های غذایی پخت ناکافی مواد غذایی به ویژه گوشت هاست.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت :ویروس ها، باکتری ها و انگل ها عوامل عمده بروز مسمومیت های غذایی، اسهال و استفراغ هستند که از طریق مواد غذایی فاسد و آلوده به بدن منتقل می شوند.

«
شهلا جودت» افزود : مسمومیت های غذایی ساده و سطحی به نظر می رسند اما در مواردی می توانند با خطرات جدی همراه بوده و یا حتی کشنده باشند.

وی تصریح کرد : رعایت نکردن نکات بهداشتی در تهیه، توزیع و مصرف مواد غذایی به ویژه سهل انگاری در نگهداری صحیح مواد غذایی مهم ترین عامل مسمومیت های غذایی است.

وی ادامه داد : بیشترین مسمومیت ها بر اثر پخت ناکافی مواد غذایی به ویژه گوشت ها، حرارت ناکافی در گرم کردن غذاهای سرد شده، استفاده از کنسروها و غذاهای آماده آلوده یا فاسد، مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز و لبنیات غیر پاستوریزه رخ می دهد.

وی تاکید کرد : از سالم بودن آب آشامیدنی مطمئن شوید زیرا مصرف آب های آلوده نیز عاملی بسیار مهم برای ابتلا به مسمومیت ها است


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3615
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید