پلمب 29 واحد صنفی در شیروان
رئیس مرکز بهداشت شهرستان شیروان از پلمب 29 واحد صنفی در این شهرستان به دلیل عدم رعایت محدودیت کرونایی و پروتکل های بهداشتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر سیده معصومه هاشمی رستکی با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی اصناف برای کاهش میزان مبتلایان و تلفات شیوع کرونا، محدودیت هایی از 17 فروردین ماه سال جاری در شهرستان شیروان اعمال شد.
وی ادامه داد: تیم بازرسی این شهرستان به منظور نظارت بر اجرای این طرح و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی بازدیدهایی را در سطح شهر انجام داد.
دکتر هاشمی عنوان کرد: از ابتدای طرح تاکنون 831 بازدید توسط تیم بازرسی انجام شد که از این تعداد 186 مورد اخطاریه صادر و 29 مورد نیز پلمب شد.
وی ضمن تشکر از اصنافی که با رعایت محدودیت های کرونایی باعث کاهش میزان مبتلایان می شوند، گفت: متخلفینی که به هر نحوی باعث تهدید سلامت عموم مردم شوند به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.