پیشران های حوزه سلامت در استان تقویت شود
تقویت پیشران های حوزه سلامت، رعایت عدالت درمانی و توجه به نیروهای انسانی سه محور مهم سخنان نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر «محمد وحیدی» با بیان این که یکی از ویژگی های حوزه سلامت توجه به عدالت آموزشی به عنوان حوزه پیشران و اصلی درمان است، افزود: مهم ترین نگاه در حوزه پیشرفت درمان، تقویت سیستم آموزشی است بدین منظور نیز حوزه بهداشتی و درمانی کشور را دانشگاه نامگذاری کرده اند.
وی با بیان این که دانشگاه های علوم پزشکی آموزشی و درمانی هستند، ادامه داد: اگر قرار است توسعه بخش بهداشت و درمان رخ دهد، لازمه آن جبران کمبودهای آموزشی است و اگر نگاه بر جذب متخصصان بیشتر در استان است باید رشته های تخصصی بهداشت و درمان در استان تقویت شود و افزایش یابد.
وی با بیان این که احداث و ایجاد دانشکده و رشته داروسازی است از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است، اعلام کرد: اما هنوز این رشته و رشته های تخصصی دستیاری در استان ایجاد نشده است و باید رشته های جدید ایجاد و در رشته موجود نیز ظرفیت افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به رعایت عدالت درمانی اضافه کرد: باید شاخص های سلامت در تمام استان توزیع شود.
وی با بیان این که باید امکانات، نیروی انسانی و ظرفیت ها بین مناطق مختلف کشور عادلانه توزیع شود، اعلام کرد: برخی از مناطق استان در حوزه بهداشتی و درمانی ضعیف هستند و نیاز به توجه دارند.
دکتر «وحیدی» با تاکید به بازدارنده بودن نگاه جزیره ای در حوزه درمان و سلامت، اضافه کرد: مجموعه های معاونت های وزارت بهداشت نگاه جزیره ای به حوزه تخصصی خود دارند و این نگاه منجر به آسیب به مناطق محروم شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نیروهای انسانی اشاره و ابراز کرد: توزیع، ارتقاء، ظرفیت سازی جدید و تبدیل وضعیت نیروهای انسانی بسیار مهم و حائز اهمیت است و کمیسیون اجتماعی و بهداشت و درمان مجلس نیز نگاه ویژه ای به این بخش دارد و گام های موثری هم برداشته شده است.
وی البته از اشاره به نداشته های استان نیز غافل نماند و گفت: در بخش شمالی بجنورد با وجود استقرار نیمی از جمعیت شهر در این نقطه، خدمات درمانی صفر است، بنابراین جایگزینی بیمارستان امام رضا، ادغام بیمارستان بنت الهدی و ایجاد مرکز درمانی در شان مردم توسط مدیران دانشگاه علوم پزشکی و استانداری پیگیری شود.
وی خواستار احداث بیمارستان راز و جرگلان و توسعه بیمارستان پورسینای مانه و سملقان شد و ادامه داد: در شهرستانی که هیچ مرکز استاندارد درمانی وجود ندارد اقداماتی توسط دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگان استان انجام شده است تا احداث این بیمارستان محقق و مردم از خدمات بهداشتی و درمانی منتفع شوند.
وی افزود: مطالبه ما از وزارت بهداشت به ثمر رسیدن وعده ها و قول های داده شده است.
وی ابراز کرد: از زمان شیوع بیماری تا کنون هم افزایی بین نیروهای جهادی و کادر درمان در شهر و روستا برقرار بوده است و امیدواریم این همکاری همچنان مستمر باشد