پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های دوران پیری با مصرف آجیل
پوکی استخوان و بیماری های دوران پیری با مصرف آجیل پیشگیری می شود.
به گزارش وبدا مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با تاکید بر این مطلب گفت :چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع نشده است که کلسترول خون را پایین می آورد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی را کاهش می دهد.
«شهلا جودت» افزود : آجیل سرشار از پروتئین، انوع ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است و ویتامین E و اسید آمینه موجود در آن به حفظ سلامت رگ های خونی، کاهش فشار خون و پیشگیری از حملات قلبی کمک می کند.
وی تصریح کرد : خوردن مواد غذایی حاوی ویتامین E از جمله آجیل باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود.
وی اظهار داشت : آجیل سرشار از فیبر است که این فیبرهای غذایی به رفع یبوست کمک می کند و همچنین با ایجاد سیری مانع پرخوری می شود.
وی با بیان این که فیبرهای غذایی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ تاثیر به سزایی دارد، خاطر نشان کرد : مصرف آجیل سیستم دفاعی بدن را در مقابله با عوامل خارجی تقویت می کند، بنابراین بهتر ا ست از خواص آجیل البته به صورت کم نمک و خام بهره مند شوید.