parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:34
  • - تعداد بازدید: 53
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zqt7

کاهش ریسک ابتلا به بیماری های مشترک میان انسان و دام با ذبح بهداشتی دام ها

ذبح غیر بهداشتی موجب افزایش ریسک ابتلا به بیماری های مشترک میان انسان و دام می شود.

به گزارش « وب دا » معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان با تاکید بر این مطلب عنوان کرد : به منظور تامین سلامت خود ، خانواده و دیگر شهروندان باید از ذبح غیر بهداشتی دام در معابر عمومی و واحدهای مسکونی خودداری کرده و برای قربانی کردن به کشتارگاه ها مراجعه نمایید.



دکتر« هاشمی » با بیان اینکه گوشت دام تازه ذبح شده قابلیت استفاده ندارد و باید به مدت 24 ساعت در حالت پیش سرد نگهداری شود ، تصریح کرد : باید افراد از تماس مستقیم با دام تازه ذبح شده اجتناب نمایند و حتما از دستکش استفاده کنند و تمام پسماندهای ذبح نیز به صورت بهداشتی دفن شود.



وی با تاکید بر این که بیماری «تب کریمه کنگو» از طریق گوشت گرم و کشتارخارج از چرخه نظارتی منتقل می شود ، اظهار داشت : دام زنده باید از مراکز عرضه مجاز دام تهیه گردد و با هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان کشتارگاه های فعال به صورت رایگان عمل ذبح دام را انجام می دهند و پس از نگهداری 24 ساعته در واحد پیش سرد گوشت قربانی را تحویل خواهند داد .



 وی گفت : تماس با خون ، ترشحات و اعماء و احشاء دام آلوده زمینه ابتلا به بیماری های خطرناک از جمله تب کریمه کنگو ، سیاه زخم و کیست هیداتیک را افزایش می دهد.



 



بر پایه این گزارش رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نیز در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان بر موارد ذیل تاکید نموده است :



🔸 دام را از میادین تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه کنید



🔸 نذورات عید قربان در منازل و کنار خیابان ذبح نشود



🔸 یکی از مهم ترین بیماری های منتقله از حیوان به انسان، تب کریمه کنگو است



🔸گوشت دام را بعد از نگهداری در شرایط ویژه ( 24 الی 48 ساعت در یخچال) خرد و تکه تکه کنید


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3844
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید