parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:17
  • - تعداد بازدید: 37
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zvp8

کاهش میزان گرسنگی در ماه رمضان با مصرف غذاهای فیبر دار

تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان ضامن سلامتی و باعث برخورداری بیشتر از مزایای روزه داری است.

به گزارش وب دا مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی نباید به نسبت قبل خیلی تغییر کند و در صورت امکان باید از غذاهای ساده و مغذی استفاده شود.



نسرین علیزاده تصریح کرد: اگر فردی دچار اضافه وزن می باشد، ماه رمضان فرصت مناسبی است تا با اصلاح رژیم غذایی ، وزن به حالت طبیعی برگردد .



وی با بیان اینکه با توجه به ساعات طولانی ناشتا بودن، باید غذاهای حاوی فیبر زیاد استفاده شود که به کندی هضم می شوند، خاطرنشان کرد: غذاهای دیرهضم معمولاً چند ساعت در دستگاه گوارش می مانند در حالیکه غذاهای سریع الهضم فقط 1 تا 2ساعت در معده باقی می مانند .



علیزاده غذاهای دیر هضم را شامل حبوبات و غلات مثل جو ، گندم ، جو دوسر ، لوبیا ، عدس ، برنج با پوست و غیره عنوان کرد که جزو کربوهیدرات‌ های ساده طبقه بندی می شوند و غذاهای سریع الهضم را شامل قند و آرد سفید عنوان کرد که به این گروه کربو هیدرات‌های تصفیه شده گفته می شود.



وی تصریح کرد: غذاهای حاوی فیبر عبارت از سبوس ، گندم سبوس دار ، غلات و حبوبات ، سبزی ها مانند لوبیای سبز ، نخود ،‌ذرت ،‌ اسفناج ، برگ چغندر ، میوه های با پوست ، میوه خشک شده مثل برگه زردآلو ، انجیر ،‌ آلو خشک و بادام هستند.



 مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه اظهار کرد: باید از همه گروه‌های غذایی مانند میوه و سبزیجات ،‌گوشت و حبوبات، نان و غلات و محصولات لبنی در رژیم غذایی استفاده شود.



علیزاده تاکید کرد: در این ایام از غذاهای سرخ کردنی و چرب، غذاهای حاوی قند زیاد، غذاهای سنگین در حجم زیاد و خوردن چای زیاد هنگام سحر پرهیز شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6870
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید