کم خونی، عامل مهم کاهش یادگیری و تمرکز اکثر دانش آموزان
عامل مهم کاهش یادگیری و تمرکز در دانش آموزان کم خونی است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خوردن جگر، گوشت و ماهی در کاهش اضطراب و تمرکز بیشتر تاثیر به سزایی دارد.
«جودت» افزود : استفاده بیش از حد مواد غذایی بسیار شیرین و پرچرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی می شود.
وی تصریح کرد : مصرف روزانه شیر به منظور ایجاد آرامش در طول زمان آمادگی برای امتحان توصیه می شود.
وی تاکید کرد : از خوردن قهوه و چای پر رنگ به منظور جلوگیری از خواب آلودگی و به خواب رفتن به شدت بپرهیزید و چای سبز و چای کم رنگ را جایگزین آن کنید.
وی اظهار داشت : تغذیه متعادل و متنوع شامل غلات، سبزی، لبنیات، گوشت و میوه ها سبب کاهش استرس امتحان می شو