parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:26
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZWh

کم خونی، عامل مهم کاهش یادگیری و تمرکز اکثر دانش آموزان

عامل مهم کاهش یادگیری و تمرکز در دانش آموزان کم خونی است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خوردن جگر، گوشت و ماهی در کاهش اضطراب و تمرکز بیشتر تاثیر به سزایی دارد.

«جودت» افزود : استفاده بیش از حد مواد غذایی بسیار شیرین و پرچرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی می شود.

وی تصریح کرد : مصرف روزانه شیر به منظور ایجاد آرامش در طول زمان آمادگی برای امتحان توصیه می شود.

وی تاکید کرد : از خوردن قهوه و چای پر رنگ به منظور جلوگیری از خواب آلودگی و به خواب رفتن به شدت بپرهیزید و چای سبز و چای کم رنگ را جایگزین آن کنید.

وی اظهار داشت : تغذیه متعادل و متنوع شامل غلات، سبزی، لبنیات، گوشت و میوه ها سبب کاهش استرس امتحان می شو


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3246
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید