کمبود مواد غذایی و ویتامین احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین C، E، A و D احتمال ابتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری های تنفسی و کرونا را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها به جز سیزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا موثر است.
وی ادامه داد: بهتر است سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه مصرف شود.
علیزاده بیان کرد: در غذاهای روانه حتما هویج و کدوحلوایی را بگنجانید همچنین مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c همراه با غذا بسیار مفید است.
وی تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود همچنین از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن خودداری کنید.
علیزاده ضمن توصیه به مصرف منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ گفت: از مصرف غذاهایی که کامل پخته نشده مانند تخم مرغ عسلی خودداری کنید.