parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:44
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z4m9

کمبود مواد غذایی و ویتامین احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: کمبود مواد غذایی و کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین C، E، A و D احتمال ابتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری های تنفسی و کرونا را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها به جز سیزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا موثر است.

وی ادامه داد: بهتر است سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه مصرف شود.

علیزاده بیان کرد: در غذاهای روانه حتما هویج و کدوحلوایی را بگنجانید همچنین مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین c همراه با غذا بسیار مفید است.

وی تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود همچنین از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن خودداری کنید.

علیزاده ضمن توصیه به مصرف منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ گفت: از مصرف غذاهایی که کامل پخته نشده  مانند تخم مرغ عسلی خودداری کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9922
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید