parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 16:15
  • - تعداد بازدید: 56
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zqt9

گسترش بیماری سل در سایه کرونا

دکتر انفرادی کارشناس بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: در زمان شیوع بیماری کرونا تصور می شد که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و زدن ماسک شیوع بیماری سل در جامعه کمتر شود اما متاسفانه در طی دو سال گذشته گسترش این بیماری را شاهد بوده ایم.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر «فلوریا انفرادی» افزود: در این مدت افراد در جهت بیشتر ماندن در خانه، ارتباط بیشتری با خانواد داشته اند و بیماری را منتشر و منتقل کرده اند.

وی با بیان این که بسیاری از بیماران مبتلا به سل از مراجعه به مراکز درمانی خودداری کرده اند، اضافه کرد: متاسفانه این امر منجر به گسترش این بیماری در افراد شده است.

وی ادامه داد: برخی از این بیماران در درجات شدیدتر بیماری به مراکز درمانی مراجعه کرده است اما به دلیل تشخیص دیگر هنگام بخش زیادی از ریه درگیر شده است و افراد زیادی را نیز آلوده کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه علائم تنفسی کرونا مشابهت زیادی به علائم تنفسی سل دارد و کسانی که به این بیماری مبتلا شده اند تمام سرفه ها را به بیماری کووید نسبت می دهند و این را از عوارض کرونا می دانند.

وی با بیان این که سل در سایه کرونا قرار گرفته و موجب فریب بیماران شده است، توصیه کرد:  افرادی که سرفه بیش از دو هفته یا علائم عمومی این بیماری را دارند  سریع تر به مراکز درمانی مراجعه کنند .

وی ادامه داد: آزمایش ها برای تشخیص این بیماری و درمان بیماری سل رایگان است و فقط مراکز بهداشتی درمانی داروها را ارائه می دهند.

وی اعلام کرد: خبر خوب این است که با شروع درمان قدرت واگیری بیماری از بین می رود و بیمار بهبود پیدا می کند.

وی ادامه داد: بیماری سل از بیماری های قدیمی است و دارای تاریخچه چند صدساله است و در صورت عدم تشخیص و درمان می تواند کشنده باشد.

وی گفت: علائم تنفسی و سرفه بیش از دو هفته، وجود خلط و خلط خونی، تب، تعریق شبانه کاهش وزن، بی اشتهایی و بدخلقی و کاهش وزن در کودکان می تواند از علائم بیماری سل باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10342
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید