parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/05/01 - 08:50
  • - تعداد بازدید: 61
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /appsettingFree

برای نخستین‌بار نانوایی با آرد کامل در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افتتاح شد

در راستای ارتقای سلامت جامعه و ترویج تغذیه سالم، برای نخستین بار، نانوایی با استفاده از آرد کامل در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور معاونان توسعه و غذاو دارو، جمعی از مدیران دانشگاه و اصحاب رسانه به منظور ارائه نان‌های با کیفیت و مغذی در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد افتتاح و راه اندازی شد.

 
 
 
به گزارش وبدا؛ دکتر حسن براتی زاده در آیین راه اندازی این نانوایی گفت: این نانوایی هر روز در دو شیفت صبح و عصر حدود هزار قرص نان کامل را به بیماران، مجموعه خوابگاه ها و پرسنل دانشگاه با تعرفه یارانه ای ارائه می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: نان های تهیه شده حاوی فیبر بیشتر و مواد مغذی ضروری هستند و استفاده از این نان می‌تواند تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت جامعه داشته باشد.
 
وی با اشاره به اینکه در این نانوایی، نان بربری با استفاده از آرد کامل تولید و عرضه می شود، ادامه داد: افتتاح نخستین نانوایی با آرد کامل در دانشگاه گامی مثبت در جهت بهبود تغذیه و سلامت عمومی است.
 
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز گفت: نان کامل برای مصارف کوتاه مدت در کیسه های پارچه ای در یخچال و برای مصارف طولانی تر در فریزر قابل نگهداری است.
 
 علیزاده افزود: بهترین نانی که از آرد گندم می‌توان تهیه کرد، نان کامل است و این نوع نان از آردی تهیه می‌شود که هر سه بخش دانه گندم در آن حفظ شده است.
 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 48317
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید