parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/09/19 - 12:43
  • - تعداد بازدید: 59
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z5tm

همکاری علوم پزشکی و کمیته امداد برای خدمت‌رسانی جهادی در مناطق محروم استان

دانشگاه علوم پزشکی استان و اداره‌ کل کمیته امداد امام خمینی(ره) به منظور تقویت اردوهای جهادی و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های داوطلب، جلسه هم‌افزایی برگزار کردند. این نشست با حضور دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه، الهی راد مدیر کل کمیته امداد و معاونان دو دستگاه برگزار شد.

 

به گزارش وبدا، رییس دانشگاه علوم پزشکی حراسان شمالی، در این جلسه با اشاره به روحیه جهادی پزشکان و کادر درمان گفت:پزشکان و نیروهای درمانی استان با همکاری بسیج جامعه پزشکی، هلال احمر، مراکز خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد، خارج از ساعات موظفی در مناطق محروم حاضر می‌شوند و خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

دکتر سید احمد هاشمی نقش نهادهای مردمی و خیرین را نیز پررنگ دانست و افزود: این مجموعه‌ها با حمایت و پشتیبانی خود، ظرفیت گروه‌های جهادی را افزایش داده و موجب می‌شوند خدمات به شکل گسترده‌تری به مردم مناطق محروم ارائه شود.

رئیس دانشگاه توضیح داد که ساماندهی گروه‌های جهادی بر اساس نیازسنجی واحدهای تخصصی و با محوریت معاونت دانشجویی-فرهنگی انجام می‌شود و جلسات هماهنگی با خیریه‌ها و گروه‌های تخصصی ادامه خواهد داشت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز آمادگی کامل این نهاد را برای حمایت از تیم‌های داوطلب اعلام کرد و گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، تیم‌های جهادی پزشکی تحت حمایت قرار می‌گیرند و زمینه رشد گروه‌های بومی استان فراهم خواهد شد.

الهی راد افزود: تقویت گروه‌های بومی و داوطلب موجب ارائه خدمات درمانی هدفمند و پایدارتر به خانواده‌های تحت پوشش و مردم مناطق محروم می‌شود.

بر اساس تصمیمات جلسه، یک تیم جهادی از استان اصفهان اواسط دی‌ماه با همکاری کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های متولی در حوزه دندان‌پزشکی و بیماری‌های زنان، خدمات درمانی رایگان ارائه خواهند کرد. مسئولیت برنامه‌ریزی و هماهنگی اعزام این گروه بر عهده کمیته‌ای ویژه گذاشته شد.

 

آغاز به‌کار مرکز نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی استان با هدف حمایت سازمان‌یافته از دانشجویان و نیازمندان

 

مرکز نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، با هدف سامان‌دهی فعالیت‌های خیرخواهانه و حمایت از دانشجویان کم‌برخوردار، بیماران و اقشار نیازمند، طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان و جمعی از معاونان رسماً آغاز به‌کار کرد.

دکتر سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه و رئیس هیأت‌مدیره مرکز نیکوکاری، در این مراسم با اشاره به نقش چندبعدی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه آموزش، درمان، پژوهش و مسئولیت اجتماعی گفت: این مرکز براساس اساسنامه رسمی مراکز نیکوکاری کمیته امداد امام (ره) راه‌اندازی شده و مأموریت دارد خدمات حمایتی دانشگاه را تجمیع کرده و مشارکت خیرین، استادان، دانشجویان و کارکنان را در چارچوبی منسجم هدایت کند.

وی با اشاره به این که، ارائه کمک‌های تحصیلی، معیشتی، درمانی، فرهنگی و برنامه‌های توانمندسازی اقتصادی از محورهای اصلی فعالیت این مرکز است افزود:این دانشگاه در کنار آموزش و ارائه خدمات سلامت، مسئولیتی اجتماعی در حمایت از دانشجویان و بیماران کم‌برخوردار بر عهده دارد و راه‌اندازی این مرکز می‌تواند ساختار حمایتی دانشگاه را تقویت و متمرکزتر کند.

دکتر سید احمد هاشمی، همچنین از مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان به‌دلیل حمایت‌ها و همکاری مؤثر در ایجاد این مرکز قدردانی کرد.

در ادامه مراسم، مدیرکل کمیته امداد استان نیز با اشاره به ظرفیت بزرگ دانشگاه در ترویج فرهنگ نیکوکاری اظهار داشت: مراکز نیکوکاری بستر مناسبی برای مشارکت سازمان‌یافته دانشگاه‌ها در امور خیریه هستند و راه‌اندازی چنین مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی، زمینه‌ای برای ارائه حمایت‌های گسترده‌تر و هدفمندتر فراهم می‌کنند.

الهی‌راد با قدردانی از همکاری دانشگاه در راه‌اندازی این مرکز افزود: از خدمات حمایتی رئیس دانشگاه در کمک به بیماران نیازمند، تقویت گروه‌های داوطلب و جهادی و پشتیبانی از این مرکز در جهت تقویت مسئولیت اجتماعی، انسجام فعالیت‌های خیرخواهانه و پوشش نیازمندان واقعی صمیمانه قدردانی می‌کنم.

این مرکز فعالیت رسمی خود را در ستاد دانشگاه و در محل ساختمان اداره سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت آغاز کرده است.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 59057

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید