parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/12/16 - 11:55
  • - تعداد بازدید: 15
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

ارزیابی شاخص‌های بهداشتی با حضور رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون اجرایی وی که به منظور بررسی و ارزیابی بسترهای حوزه بهداشت و شاخص‌های بهداشتی در استان حضور پیدا کرده است از شبکه‌های بهداشت شهرستان‌ها بازدید کردند.

 



به گزارش وب‌دا، در نشستی تخصصی با معاونت ستادی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر «مصطفی رضایی» و دکتر «بابک فرخی» وضعیت شاخص های بهداشتی استان در بخش های مختلف را مورد رصد، بررسی و ارزیابی قرار دادند.



 



دکتر «رضایی» در این نشست با تاکید بر اینکه کنترل بیماری های غیرواگیر از اولویت های برنامه وزارت بهداشت است، اعلام کرد: بنابراین ضروری است که همه ارکان نظام سلامت به ویژه در بخش بهداشت آگاه به اهداف باشند تا با غربالگری و تشخیص بهنگام هدف گذاری‌های کلان در حوزه بهداشت محقق شود.



 



وی با اشاره به موفقیت حوزه بهداشت در کنترل و مدیریت کووید 19، خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از آموزه‌های کسب شده در زمان این بیماری، اکنون توانایی مدیریت بحران بیش از پیش حاصل شده که می‌تواند در مدیریت بیماری‌های غیرواگیر نیز راهگشا باشد.



 



رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، با تاکید بر این که تقویت مدیران شبکه یکی از الزامات کنونی نظام سلامت است، تأکید کرد: توانمندسازی مدیران در راستای افزایش خطرسنجی و ارائه مراقبت به بیماران غیرواگیر مانند فشار خون و دیابت است.



 



وی با تأکید بر اینکه در این بخش باید پایش‌ها منظم، مداوم و هدفمند باشند، افزود: همدلی و هم‌افزایی در استان‌های کم برخوردار عامل موفقیت در حوزه سلامت است.



 



وی به حساس‌سازی مدیران این حوزه برای توجه به گزینه‌های اولویت‌دار نیز اشاره و بیان کرد: تعدد وظایف و خدمات به واسطه گستردگی این حوزه این حساس سازی را ضروری کرده است.



 



معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست از رشد روند تخصیص اعتبارات در سال جاری خبر داد و در بخشی از سخنان خود گفت: با وجود پست های بلاتصدی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، خدمات به طور کامل انجام و ارائه می شود اما بهبود اقدامات نیازمند نگاه ویژه‌تر به این استان است.



 



دکتر «بابک فرخی» به شاخص کاهش مرگ و میر مادران اشاره و اعلام کرد: برای داشتن نسلی سالم و پویا نیاز است تمام مراقبت های لازم از مادران انجام شود.



 



معاون بهداشتی دانشگاه نیز با ارائه گزارش از اقدامات انجام شده به اجرای 99 درصد 20 قانون مرتبط با بهداشت در اجرای قانون جوانی جمعیت اشاره کرد.



 



دکتر محمدرضا اکبری نقشه راه کاهش مرگ و میر مادران را نیز ارائه کرد و گفت: امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد کاهش مرگ و میر مادران در استان بوده ایم، زیرا مداخلات به موقع و زیادی در این خصوص توسط معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شده است.



 



وی از تدوین برنامه ای قوی برای کاهش مرگ و میر کودکان در استان نیز خبر داد و در بخشی روند اجرای برنامه تقویت نظام شبکه در استان را تشریح کرد.



 



دکتر اکبری همچنین اقدامات انجام شده در خصوص ارتقاء بسترهای بهداشتی در استان را برشمرد.



 



بنابراین گزارش، این نشست با حضور مدیران وکارشناسان گسترش، بیماری ها، سلامت اجتماعی، مالی و بهداشت حرفه ای برگزار و روند اجرای اقدامات در راستای برنامه و شاخص های بهداشتی مورد بررسی، ارزیابی و گفت و گو قرار گرفت.



 



حضور در شهرستان‌ها



 



بر اساس این گزارش؛ دکتر مصطفی رضایی در نشستی با مسئولان، پزشکان وکارشناسان شبکه بهداشت مانه و سملقان بر اهتمام ویژه نسبت به ارتقاء شاخص‌های بهداشتی در این شهرستان تأکید کرد.



 



وی همچنین بر پیگیری اعتبارات اجرای پزشک خانواده تاکید کرد و با حضور دکتر «بابک فرخی» و دکتر «محمدرضا اکبری» شاخص های مراقبت خانواده، بیماری های غیرواگیر و واکسیناسیون این شهرستان را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.



 



گفتنی است؛ بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و تسهیلات زایمانی باغلق، مرکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی یکه سعود، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی حصارچه شهرستان راز و جرگلان از دیگر برنامه‌های نمایندگان وزارت بهداشت در سفر به خراسان شمالی بود که امروز سه‌شنبه 16 اسفندماه 1401 در حال انجام است.



 





 




  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11685
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید