parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/12/06 - 11:59
  • - تعداد بازدید: 6
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /appsettingFree

الگوی غذایی نامناسب عامل اصلی بسیاری از بیماری‌ها است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: الگوی غذایی نامناسب مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها، فشار خون، قند خون، چاقی و اضافه وزن است.

دکتر طاهره عربی در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: مصرف بیش از حد قندها و چربی‌ها باعث اضافه وزن، چاقی، افزایش فشار خون و چربی خون می‌شود.



 



وی افزود: قندهای ساده مثل قند و شکر به سرعت جذب شده و اگر به صورت خالص مصرف شوند، چیزی جز کالری اضافه ندارند.



 



دکتر عربی تصریح کرد: همچنین با مصرف بی رویه نمک، ریسک ابتلا به فشار خون، سکته قلبی، پوکی استخوان و سرطان معده افزایش می یابد.



 



مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: شهروندان می‌توانند با مصرف فیبرهای موجود در مواد غذایی به پایین آوردن کلسترول خون و کاهش وزن کمک کنند.



 



وی در انتها تأکید کرد: فیبرهای محلول در محصولاتی مانند جو، حبوبات و میوه‌ها و فیبرهای نامحلول در سبزیجات و سبوس یافت می‌شود و مصرف آن‌ها خطر ابتلا به عفونت و سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11632
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید